top of page

Thomas DK in Mariekerke (Bornem): klinker-, grond- en kleine afbraakwerken met een ijzersterke service

Uw partner voor het zware werk

Thomas DK in Mariekerke (Bornem) specialiseert zich al jarenlang in grond- en kleine afbraakwerken op maat van uw project. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze service uitermate betrouwbaar. Op basis van een goed gesprek verkennen we uw wensen en verwachtingen. Wij stemmen ons aanbod af op wat ú wilt.

Hoe we dat doen? Dankzij onze jarenlange ervaring en ons eigen machinepark spelen we snel en soepel in op de noden van onze klanten. Bedrijven en particulieren kunnen blindelings vertrouwen in ons vakmanschap. Wij volgen uw project van a tot z op en garanderen een feilloos resultaat.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?
 

  • het uitgraven en afvoeren van grond

  • het bouwrijp maken van uw bouwgrond

  • het nivelleren van uw tuin

  • het uitgraven van vijvers of zwembaden

  • het afvoeren van overtollige grond

  • het leveren van grond

  • kleine afbraakwerken voor o.a. tuinhuizen, garages, vrijstaande loodsen of kleine vrijstaande huizen. Afbraak van rijhuizen doen we niet.


Contacteer ons meteen voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Klinkerwerken door Thomas DK: perfectie gegarandeerd

Behalve voor afbraak- en grondwerken, is Thomas DK ook uw regionale specialist voor de aanleg van uw opritten, terrassen en parkings. Met grote kennis van materialen bouwen wij aan de buitenbetegeling die perfect bij uw woning of bedrijf past. We adviseren u over de mogelijkheden en selecteren samen met u hoogwaardige producten – perfect afgestemd op uw budget en in elke prijsklasse.


Ons vakwerk garandeert u een duurzaam, prachtig resultaat. Of u nu voor natuursteen kiest of liever naadloos uitgevoerd klinkerwerk verkiest; wij klaren de klus snel én professioneel. De oprit, het terras of de parking van uw dromen? U vindt nergens een scherpere prijs-kwaliteitverhouding.

Prachtige tuinafsluitingen

Uw tuin op een elegante en stijlvolle manier verzekeren van de nodige privacy? We staan voor u klaar. We plaatsen een uitgelezen assortiment aan tuinafsluitingen voor bedrijven en particulieren. Onze vakmannen zorgen ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij de vormgeving van uw tuin.


Probeer het zelf uit: vraag snel uw offerte aan via mail of telefoon. We komen graag bij u langs om uw project te bespreken.

Thomas DK

Bornemstraat 18 
2880 Bornem

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!

thomas dk
bottom of page